1 de maig de 2019

El passat (i gloriós) diumenge, com a prèvia del partit contra el Sevilla, la Saltenca va organitzar una trobada amb la Penya sevillista “A 1000Km del Nervión“.

La trobada va ser tot un èxit. Quedi dit això per endavant.

Va ser coordinada de forma excel·lent per els companys Rodri i Fina, i acollits a la nostra seu (SaltTapes) amb tota l’escalfor que la ocasió es mereix per part d’en Francisco i els seu magnífic equip de treballadors i treballadores.

Vam iniciar l’acte amb un intercanvi de bufandes entre els presidents de les respectives penyes.

Vam continuar amb un refrigeri d’allò més suculent …

I vam acabar amb la foto de família amb les 2 aficions unides.

Els nostres amics penyistes del Sevilla també van ser un exemple del que hauria de ser sempre l’esperit del penyista, i de l’esperit dels valors del futbol, més enllà del terreny de joc.

Membres d’altres penyes gironines encapçalades per l’incombustible Pepe Sierra, i d’altres sevillistes (el Prat) ens van acompanyar també. Va ser un goig poder compartir aquest moment amb tots vosaltres.

En una jornada democràtica i festiva, amb bon sol (portat des de Sevilla suposo 😉 ), vam poder gaudir d’un petit refrigeri, vam poder tenir un intercanvi d’opinions entre els sevillistes, els quals reconeixien molts d’ells que els locals ens jugàvem més que els visitants, i molts dels gironistes, que teníem poques esperances en una victòria, que al cap i a la fi va arribar i va ser balsàmica i curativa de les ferides del passat.

Això sí, les ferides han d’acabar de cicatritzar. Tres puntets més, de ben segur que tancaran definitivament la ferida. Esperem que arribin abans del partit contra l’Alavés a la darrera jornada.

Bon dia del Treballador!

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*