20 de juny de 2019

El proper dijous 27 de juny, a les 20:00 tenim festa gran a la nostra seu social:

En Pere Pons, rebrà de mans del nostre president, el trofeu Nino Penya Saltenca com a reconeixement al millor jugador del Girona F.C. al llarg d’aquesta temporada.

Enguany, en Pere Pons ha superat fins i tot al nostre “Uruguayo”. 38 punts en la classificació final per al de Sant Martí Vell, i 32 per a Stuani. Aquesta classificació final mereix un anàlisi:   Stuani ha aconseguit destacar amb una fantàstica temporada a nivell personal, fent gols a tort i a dret. La màgia del futbol sempre es fa visible quan un jugador fa que la piloteta entri entre els tres pals de la porteria. Stuani ho ha aconseguit en 19 ocasions en la temporada 18-19. Això l’ha fet mereixedor del segon lloc en la nostra classificació.

Però, cal posar en valor el fet que els nostres penyistes han decidit que Pere ha estat millor que Stuani. A en Pere no li ha calgut  la màgia del gol, sinó que hem tingut en consideració la seva classe i maduresa al mig del camp. El seu progrés durant la segona temporada a primera ha estat excel·lent.

Aquesta maduresa l’ha assolit durant aquest segon any a la màxima categoria. El primer any li va servir d’adaptació, però aquest segon any, ha liderat el mig camp i ha estat descaradament valent trencant les línies defensives contràries amb les seves magistrals conduccions de pilota, sense mirar mai enrere.

Podem afirmar, que enmig d’aquesta caòtica temporada, en Pere ha estat un dels pocs alicients que ens han fet gaudir a Montilivi quan ha actuat com a brillant director d’una orquestra que ha desafinat en gairebé tots els seus instruments.

En Pere, a més de ser un bon jugador, també és un dels símbols de casa nostra.

Estima el nostre escut  amb independència de la categoria en què es trobi l’equip, i a més a més, ara té una veterania i una experiència a l’abast de molt pocs.

És per això, que ens agradaria que l’any vinent, el nostre estimat Girona F.C., pogués gaudir de tardes de futbol amb la teva presència en l’ onze titular.

Ens agradaria molt, és més, seria un honor, que amb el teu ajut, el Girona agafés l’impuls necessari per poder tornar a estar a primera divisió ben aviat.

Gràcies per tot Pere i enhorabona pel nostre trofeu.

A més a més de destacar la brillant temporada d’en Pere Pons, volem també destacar la importància del trofeu nino de la Saltenca, pel fet de ser el més antic dels trofeus que lliuren les penyes del GFC a títol individual.

És per aquest motiu que volem felicitar a qui podem considerar pare del trofeu, en Martí Masó. Ell s’ha encarregat de fer recompte de les nostres votacions, vot a vot, partit a partit, temporada a temporada des de fa 5 anys.  Gràcies Martí per la teva dedicació.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*