19 de maig de 2019

LA NOSTRA PENYA

En primer lloc, permeteu-me l’atreviment de parlar dels articles que he anat publicant a la nostra web. M’ho passo “pipa” escribint-los, i em sento satisfet i recompensat amb la vostra lectura. Els he escrit amb passió pel club i per la penya, passió des del món virtual d’internet, que malauradament no ha pogut traslladar-se en passió en els desplaçaments del primer equip, als quals, per diferents motius que ara no venen al cas,  no n’he pogut assistir a gairebé cap.

Ben diferent és el cas dels nostres socis, Albert Juanola i Joaquim Güell, qui partit rera partit, acompanyen al primer equip a tot arreu. Sempre presents a les cites en terreny visitant, són un símbol d’identitat de la Saltenca. El més sincer agraïment a tots els socis de la Saltenca en general per formar part d’aquest grup durant aquesta temporada, i a l’Albert  i en Joaquim en particular, per representar-nos arreu de tota la geografia, en el que diuen és la millor lliga del món. Gràcies a tots.

Parlant una mica més de la nostra penya, enguany s’han cel·lebrat esdeveniments d’allò més alegres, amb l’àmbient pròpi de les grans ocasions, perquè per als penyistes, grans ocasions les definim com a moments de trobada on impera el bon rotllet: els callos  d’en Paco que vam menjar el dia de l’Espanyol (no els callos que té a les mans de tant currar eh! Em refereixo als que cuinen cada cap de setmana al Saltapes), les birretes i els cacaolats per als més menuts o les trobades amb les penyes forasteres, com la Penya a 1000Km del Nervión o la xerrada col·loqui d’ex jugadors del FCB i GFC organitzada per la Federació de Penyes amb “las risas” assegurades “made in Xavi Agustí”.

A la llista hi podríem afegir el dinar de penyes a la seu dels nostres amics els Paparres el dia del Huesca o les nadales que vam cantar amb l’orquestra de penyistes amb instruments de percussió tan sofisticats com un kit format per cullera + ampolles d’anís “EL MONO” just abans del sorteig dels mal anomenats “niños de San Ildefonso”, perquè també hi ha “niñas”.

Properament iniciatives com el campionat de FUT7 al juny o molt probablement el campionat de butifarra o el dinar de cloenda (informació properament quan tinguem tots els detalls), acabaran de posar la cirereta al pastís del que podem considerar una temporada a nivell de penyistes, que sense ser de Champions, segurament té nivell de Europa League.

El més enriquidor de ser penyista, més enllà dels descomptes en renovacions de les quotes de soci (que també ens enriqueix materialment parlant), és tot aquest xibarri i bon ambient que es respira en qualsevol dels moments de trobada entre nosaltres. És per això, que des de la junta intentarem promoure noves iniciatives per ala propera temporada, de caire similar als exemples anteriorment descrits. Comptem amb tots vosaltres per fer penya, us animent a participar en les noves iniciatives que puguin sorgir l’any vinent, o les que queden per celebrar aquesta temporada. Us animem, en definitiva, a ser una penya de primera, tot i que el nostre equip estigui a segona i us agraïm sincerament la vostra participació. Això sí, la pujada a Sant Grau queda aplaçada 🙁

No vull deixar de mencionar a la junta directiva de la Saltenca, qui de forma totalment desinteressada, ha dedicat els seus esforços passat el seu horari laboral, a reunir-se periodicament per aconseguir  gestionar la penya de la manera més eficient possible.

Gràcies a tots novament, i finalment comentar-vos que aquest no és el darrer article de la temporada. No us lliurareu de l’escriba tan facilment 😉

Propers articles “en construcció”, us avanço el títol:

“THE DARK SIDE”

Suposo que ja sabeu de què parlaré…

No precissament de la nostra penya.

També tenim pendent de publicació:

GUANYADOR TROFEU NINO TEMPORADA 18-19

Per tant, com es diu a les pelis, 

continuarà …

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*